logo ontdekjouwpad.nl
ellenvdweteringprofiel

Even
voorstellen …


Ellen van de Wetering

Hoi, ik ben Ellen van de Wetering. Enkele jaren geleden gooide ik het roer om en ontdekte ik zelf mijn pad. Mijn werk kostte me meer energie dan het me opleverde.
Toen ik méér in verbinding met mezelf kwam, herkende ik mijn passie voor loopbaancoaching. Iets dat ik nu met veel plezier doe. Kenmerkend voor mij als coach zijn mijn rust, diepgang, doortastendheid en duurzaamheid. 

Daarnaast ben ik dol op wandelen, tennissen, schilderen en mediteren. Deze activiteiten halen me uit mijn hoofd en laten me écht leven. Ik heb energie om te genieten van mijn familie, vrienden en hobby’s. Een gevoel dat ik jou ook gun!

Ons pad

Ons pad

Als jouw werk je voldoening geeft, heb je zowel op de werkvloer als daarbuiten meer energie. Dat heb ik zelf ervaren. Door een stukje met je mee te lopen, help ik je om ook jouw pad te ontdekken. Want wat doe je onbewust omdat het logisch of praktisch is? En waar haal je jouw intrinsieke motivatie vandaan? Vanuit mijn technische achtergrond en via creatieve werkvormen help ik jou naar waardevolle inzichten en praktische handvatten. Ik laat je vanuit een ander perspectief naar situaties kijken. Analyse en gevoel gaan daarbij hand in hand.

 

Mijn pad

Na mijn studie natuurkunde startte ik mijn loopbaan in de techniek. Ik werkte onder andere als engineer en data-analist. Om mijn interesses op het gebied van data én mensen te combineren, ging ik daarna aan de slag bij een onderzoeksinstituut, gemeente en HR-afdeling. Nu begeleid ik mensen als loopbaancoach om het beste uit zichzelf te halen. Authenticiteit, creativiteit, verbinding en eerlijkheid staan daarbij voorop. Mezelf blijven ontwikkelen vind ik belangrijk. Daarom volgde ik afgelopen jaren een NOLOC-gecertificeerde opleiding tot loopbaancoach, de NLP-opleiding tot practitioner en master én de opleiding kunstzinnig dynamisch coachen. 

Jouw pad

Jouw belemmeringen omzetten naar krachten. Jouw gedachten omzetten naar concrete plannen. En jouw loopbaanvragen omzetten naar antwoorden. We gaan samen op ontdekking, zodat jij vol zelfvertrouwen jouw pad verder kunt bewandelen. Neem gerust contact met me op; dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Scroll naar boven