logo ontdekjouwpad.nl
ontdek jouw pad

Ontdek
Jouw traject

Een volgende stap in je loopbaan zetten. Een baan vinden die bij je past. Lekker in je vel zitten. Een supergoed sollicitatiegesprek voeren. Het kan allemaal! Via creatieve werkvormen, een werkplan, beroepentest, DISC-profiel en/of drijfverenanalyse brengen we jouw kwaliteiten en belemmeringen in kaart en zetten we deze om naar  kansen en mogelijkheden. Bekijk de drie verschillende trajecten, meld je aan en investeer in jezelf. Gun jezelf hulp op weg naar meer werkgeluk. Of neem eerst contact met me op, dan kijken we samen naar het meest passende traject.

loopbaantraject

Werk vinden dat voldoening oplevert, omdat jij je kwaliteiten inzet voor dat wat jij belangrijk vindt. Dit staat centraal in het loopbaantraject. Vanuit een praktische insteek help ik jou om jezelf te leren kennen en keuzes te maken die bij je passen. Nu en in de toekomst.

 

van-werk-naar-werk traject

 

Is jouw werknemer langdurig ziek? Of gaat een medewerker jouw organisatie mogelijk (ongewild) verlaten? Ik help hem of haar graag, van begin tot een nieuwe begin! Ik bied goede begeleiding in het re-integratieproces / spoor 2 traject of gehele outplacementproces

 

steuntje in de rug

Weet jij al precies wat je wilt en kunt, maar kun je hulp gebruiken bij het realiseren van jouw professionele doelen? Ook dan bied ik graag ondersteuning. Bijvoorbeeld via begeleiding in of naar je nieuwe functie.

Scroll naar boven