fbpx Skip to content

Ontdek Jouw Pad - Het spel

Op een speelse manier ontdekken wat je echt wilt

Heb je geen idee meer wat je wil?

Voel je je verloren in de wereld van oneindige keuzes?

Doe je maar wat de rest ook doet?

Waarschijnlijk sta je nu op een punt in je leven waarbij je het even niet meer weet, je lijf heeft je misschien in de steek gelaten en ergens kun je de vraag “is dit het nou?” niet meer wegredeneren. De dromen die je had toen je wat jonger was, zijn vervaagd. Waar je ooit droomde van een leuke baan bij een goede werkgever, voel je je nu moe en opgebrand. Je vraagt jezelf af waarvoor je het allemaal doet.

Tijd om met jezelf aan de slag te gaan!

Het is tijd om eens stil te staan bij jezelf. Jouw pad ontdekken. Wat wil je echt? Waar droom je van? Op zoek naar je dromen en verlangens. Om vervolgens eens goed te kijken naar wat je ervan weerhoudt om jouw pad te bewandelen. Wat maakt dat je maar met de rest mee doet? Waarom ben jij moe en opgebrand? Wat maak jij jezelf wijs waardoor je geen idee meer hebt wat jij echt leuk vindt?

Stilstaan bij jezelf gaat je helpen om weer te kiezen waar jij voor staat. Om weer dingen te ondernemen waar jij blij van wordt. Met volle moed jouw avontuur tegemoet.

7badf58d-77d6-4ca6-9631-2f67eb143964

Klaar om jouw pad te ontdekken?

Het spel “Ontdek jouw pad”

 

Om jou te helpen met deze ontdekkingstocht, heb ik een spel ontwikkeld. In dit spel ga je op zoek naar jouw pad. Het spel neemt je mee naar je dromen en verlangens. Je ontdekt wat je tegenhoudt en wat er onder deze angst zit. Welke overtuiging remt jou af? Het spel nodigt je uit om achterom te kijken, naar jouw systeem van herkomst. Wat heeft je gevormd? Waar ben je misschien nog niet bewust van? Wat heb je niet meer nodig uit je systeem van herkomst en welke talenten heb je eruit gekregen? Dit alles gaat je helpen om jouw leven te leven. Niet dat van anderen.

"Ontdek Jouw Pad is een origineel spel waarbij je door middel van schrijfopdrachten en systeemopstellingen inzicht krijgt in je verlangens en patronen waar je je van tevoren nog niet bewust van was. Carlijn neemt je aan de hand van keuzemomenten en opdrachten mee op een persoonlijke reis en door de verhalende teksten word je helemaal meegezogen in het spel. Ontdek Jouw Pad is geen standaard spel en speel je niet zomaar voor de lol. Waar het in eerste instantie een simpel spelletje lijkt, blijkt het een grote eyeopener te zijn. Eén waar je over blijft nadenken en waardoor er steeds meer puzzelstukjes op zijn plek vallen.."

Anne

04a30310-2096-4796-ba7f-0c7d7684bf54

Na het spelen van dit spel:

  • Ken je jezelf veel beter
  • Weet je waar je naar toe wil
  • Ben je bewust van wat je tegenhoudt
  • Heb je geleerd waar je overtuigingen die je tegenhouden vandaan komen
  • Weet je hoe je deze overtuigingen kan tackelen
  • Ben je bewust van jouw talent en zet je deze makkelijk in
  • Weet je hoe je snel bij je gevoel komt
  • Durf jij je de eerste stap te zetten

      Voor maar 22,50 incl. verzendkosten en btw heb je het spel al in huis.

"Het spel 'Ontdek jouw pad' heeft dingen die ik deep down al wist, maar niet onder ogen wilde zien, naar boven gebracht. Door situaties op te stellen en gedachtes en gevoelens op te schrijven zijn dingen concreter geworden. Ook kan ik bepaalde gevoelens beter herleiden. De opdrachtenkaarten in combinatie met de video's van Carlijn hebben me geholpen sommige dingen scherper in beeld te brengen.
Ik weet nu beter met welke dingen ik aan de slag wil en hoe ik het wil aanpakken
."

Deborah

“Tijdens een van de opdrachten kwamen twee hele hardnekkige overtuigingen naar boven. Het spel heeft me geholpen om daar bewust van te worden. Het lukt me nu om er vanuit liefde naar te kijken ipv mezelf te bekritiseren."

Anna

Vragen over het spel

Heb je nog vragen? Stuur me gerust een berichtje! Ik beantwoord ze graag.

Scroll To Top