fbpx

Over Ontdek Jouw Pad

IMG_6108 (3)

Hoi! Ik ben Carlijn en ik geloof dat jij geen spijt hoeft te hebben van je keuzes. Het enige waar je ooit echt spijt van kunt hebben is dat je niet voor jezelf heb gekozen. 

Ik zou het verschrikkelijk vinden als jij spijt hebt sterfbed. Ik gun je om je pad te ontdekken en te bewandelen.  Dat pad begint bij de beslissing om jezelf op nummer één te zetten. 

 

Spijt op je sterfbed

Toen ik over het onderzoek van Bronnie Ware las, schrok ik.  Ik vond het verschrikkelijk dat mensen zoveel spijt hadden op hun sterfbed.  Het leven is bedoeld om te genieten. Om het ten volle te leven. In een rot tijd heb ik besloten om daarvoor te gaan. Lees hieronder hoe het ontdekken van mijn pad ging. 

Mijn pad

Sinds een paar jaar loop ik mijn eigen pad. Daarvoor was ik onzeker, durfde ik niet voor mijzelf te kiezen en liet ik mij leiden door allerlei angsten. Tot ik op een punt kwam dat ik er echt klaar mee was. Ik voelde dat er veel meer in me zat, maar ik liep ontzettend hard tegen oude patronen en verhalen aan. Door persoonlijke ontwikkeling heb ik mijzelf echt leren kennen. Ik heb hard gewerkt aan de onzekerheid die ik jaren met mij meedroeg.

 

Mijn missie

Mijn missie is om te voorkomen dat persoonlijk leed wordt doorgegeven aan de volgende generaties.

Ik zie en weet dat alles wat je zelf niet aangaat, wordt doorgeven aan de volgende generatie. Dat is niet nodig, als jij verantwoordelijkheid neemt voor jouw gedoe.

In 2018 heb ik de opleiding Familie- en organisatieopstelling afgerond om jou te helpen met verantwoordelijkheid nemen.

 

Over jouw pad ontdekken

Het leven is niet altijd eerlijk. Sommige krijgen al vroeg een behoorlijke last mee en andere komen er wat makkelijker doorheen.

Eén ding is zeker, we krijgen allemaal een pakketje mee, een pakketje oude verhalen van ouders, grootouders en voorouders. Die bepalen voor een groot deel hoe we denken, wat we doen en wie we zijn.

Het is aan jou om je er bewust van te worden. Om te kijken wie en wat je heeft gevormd. Waarom je bepaalde dingen hebt gedaan en voor wie. Daarin liggen de antwoorden. Daarin kan jij een keuze maken wat je loslaat en wat je meeneemt.

Het vereist een dosis lef, om zo eerlijk naar jezelf te kijken.

Maar als je je weer kan verbinden met jezelf, met je dromen en verlangens.

Jouw eigen pad ontdekken is niet de makkelijkste route. Het is een bergpad die niet is aangelegd met hoogtepunten en diepe dalen. Maar het is bevrijdend.

Ontdek jouw pad, want je leeft nu, niet later.

Zo werk ik

Eerlijk:  Ik vertel je geen sprookjes, laat alleen zien wat er is. 

 

Bewust:  Ik maak je bewust van de verhalen in je kop. 

 

Verbonden:  Ik leer je weer te verbinden met jezelf. 

 

Vrijheid: Mijn coaching levert je vrijheid in je denken, voelen en zijn op.