fbpx Skip to content

Herkenbaar?

Dat je soms even vast zit. Het lukt niet om in actie te komen. Het lukt niet om een ander pad in te slaan. Het voelt als een blokkade. Het liefst zou je daar doorheen willen beuken. 

Na een doorbraaktraject:

 

  • is jezelf vertrouwen weer terug
  • maak jij keuzes die bij je passen
  • weet je weer wat je echt wilt
  • onderneem je gemakkelijk actie
  • ervaar je rust in je hoofd en lijf

Voor wie?

 

Als je bereid bent om naar jezelf te kijken, te voelen en verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en je leven.

Blijf je liever slachtoffer van je eigen leven, dan kan ik je niet helpen.

Hoe verloopt het traject?

 

In de sessies gaan we op zoek naar de kern voor jouw probleem, want alleen dan kan je iets doorbreken.

In een veilige setting diepen we jouw vraag uit. We gaan op zoek naar de puzzelstukjes die nog niet gezien zijn. Deze ontbrekende puzzelstukjes brengen we in kaart. Dit levert je inzichten op en vertelt je wat er nodig is om in beweging te komen.

In de sessies ligt de nadruk op (leren) voelen. Door te voelen ga je uit je hoofd en naar lijf. Daardoor ontstaat er weer beweging in je leven. De blokkades die jij ervaarde zijn opgelost.

Wat zeggen anderen over mijn doorbraaksessies

"Carlijn is een ontzettend fijne en empathische coach. Haar liefdevolle en rustige benadering heeft ervoor gezorgd dat ik vol vertrouwen aan de slag ben gegaan met mijn angsten en overtuigingen."

Anna

"Bij Carlijn heb ik een familieopstelling gedaan. Op een rustige en verhelderende manier en door de juiste vragen te stellen liet Carlijn mij tot mooie inzichten komen. Zelf wist ik wel ongeveer waar ik eea moest zoeken, maar door Carlijn werd alles concreet en helder. Hierdoor kun je situaties makkelijker accepteren, omarmen en loslaten. En daardoor ook weer actie ondernemen. Je gaat weer verder en staat niet meer stil. Ik vond het erg prettig om te doen en Carlijn liet me ook heel vrij voelen overal over te kunnen praten. En na de sessie ontstond er meer rust en vertrouwen. Heel blij mee."

Eveline

"Al een tijdje liep ik rond met het gevoel dat ik klaar was voor een nieuwe stap. Deze stap zetten was echter heel lastig. Steeds zag ik weer bezwaren en bleef ik zitten waar ik zat. Carlijn heeft er voor gezorgd dat ik inzag waar ik tegen aan hikte en waarom. Na onze sessie kon ik met een open blik, en zonder angst, opzoek naar mijn nieuwe stap, die verbazingwekkend snel kwam!"

Nicole

"Afgelopen week heeft Carlijn mij begeleid bij een systemische opstelling. Ik had er al veel over gehoord en wilde het nu eens ervaren. De sessie heeft me niet alleen heel veel inzicht gegeven in waar bepaalde patronen en overlevingsmechanismen vandaan komen. Tijdens de sessie werd er zoveel 'opgelost' waardoor ik me vrijer voelde na oploop. En nog steeds! Alsof er iets doorbroken is. Carlijn heeft me tijdens de sessie heel fijn begeleid én ze voelde haarfijn aan wat gezien mocht worden! Ik kan Carlijn iedereen van harte aanbevelen!!"

Marleen

"Ik heb bij Carlijn een familie opstelling gedaan. Ik wist niet zo goed wat ik er van kon verwachten, maar ik voelde mij al heel snel op mijn gemak. Door de juiste vragen te stellen kwamen we al snel tot interessante inzichten. Ook kreeg ik nog tips mee hoe dit nu verder aan te pakken, dus ik ben erg benieuwd wat voor effect dat gaat hebben!"

Nienke

 

Scroll To Top